Gayrimenkul Nasıl Alınır?

Gayrimenkul Nasıl Alınır?

Türkiye’de artık emlak alım satımı oldukça kolaylaştı. Yine de dikkatli olunup yetkili bir emlak ofisine danışılması tavsiye edilir. Güvenilir bilgi ve yönlendirmelerle yada Tatil esnasında tanıştığınız kuyumcu, halıcı veya garson gibi yeni “arkadaşların” hatalı yönlendirmeleriyle size ileride daha fazla vergiye, ruhsatsız inşaatlara hatta yanlış kayıtlı tapulara kadar götürebilir. Tapu ve resmi işlemlerinde mevzuata uygun şekilde sizi yönlendirebilecek profesyonel A24 gayrimenkul danışmanınıza başvurunuz.

Medyaya yansıyan olumsuz haberlere (ki bu gibi haberlerde konu olan kişileri araştırırsanız çoğunlukla yetkisiz emlakçıların, sözde arkadaşların veya bazen de kötü niyetli akrabaların hatasından dolayı bu durumlara düşüldüğünü duyarsınız) rağmen, Türkiye'de emlak piyasasında hala sorunsuz, hızlı ve temiz işlem yapılabilmesi, belgelere dayanarak, profesyonel hizmet sunan A24 EMLAK TİC. A.Ş ve benzeri uzman firmalarla mümkündür.

A24 Gayrimenkul Türkiye’de resmi olarak alıcıdan ve satıcıdan sözleşme bedelinin %3’ünü Hizmet Bedelii olarak tahsil etme hakkına sahiptir.

A24 GAYRİMENKUL Doğru ekspertiz ve filtreleme sistemimizle, vereceğiniz her türlü detaylı talebinizi karşılayabilecek geniş bir portföyü müşterilerimize sunmaktadır. 

Gayrimenkul satışlarında, amacımız sadece satış yapmak değil, hem alıcıya doğru yatırım için yönlendirmek, hem de gayrimenkul sahibine doğru bedelini teslim etmektir.


Sosyal Medya'da Paylaş :

Yorum Yapabilirsiniz

Benzer Haberler

Gayrimenkul Nasıl Alınır?

Türkiye’de artık emlak alım satımı oldukça kolaylaştı. Yine de dikkatli olunup yetkili bir emlak ofisine danışılması tavsiye edilir. Güvenilir bilgi v

Devamı
İkinci el ev alırken dikkat etmeniz gereken hususlar

Markalı konut projeleri sektörde ağırlığını artırsa da ikinci el konut satışları da hız kesmiyor.Geçen yılın satış rakamlarına bakıldığında, 2014 yılı

Devamı
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Paylaş